Ikkuna- ja oviremontti. Hanna, Tampere

Oviremontti Tampere, ulko-ovi

Tavoitteena parempi asuinmukavuus

Tamperelainen Hanna on jo tuttu asiakas, aikaisempana kesänä hänen keltatiiliseen 70-80- luvun taloon vaihdettiin takaovi. Puolen vuoden päästä muutoksen koki etuovi ja sen viereinen korkea ikkuna sekä talon ”miesluola”, johon asennettiin avattava pieni ikkuna sekä kokolasinen ovi.

Hanna suosittelee lämpimästi Kodin Laatusaneeraus Oy:n tekemää työtä ja tuotteita. ”Etuoviremontin myötä tuulikaappi on nykyään lämmin ja äänieristys on parantunut.” Hanna kertoo tyytyväisenä kuinka asumismukavuus on parantunut huomattavasti. ”Suosittelinkin jo palvelua kaverille, jolla on samanlainen talo ja heillä on tulossa kesällä terassi- ja oviremontti” hän sanoo iloisena.

Ollaan tosi tyytyväisiä oviin ja ikkunoihin, ihastellaan vieläkin päivittäin niitä!

Ammattitaitoista ja nopeaa asennusta

”Kalliitahan ne ovat, mutta laatu on ollut loistava eikä kaduta yhtään!” Hannan mielestä Piklas ikkunat ja ovet ovat hinta-laatu suhteeltaan hyviä tuotteita ja niiden asennus eteni vaivattomasti.

Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen Kodin Laatusaneerauksen edustaja käy paikanpäällä ottamassa mittoja ja esittämässä tarjouksen. Tämän jälkeen sovitaan päivä, jolloin ovet ja ikkunat tullaan asentamaan. ”Kaikki meni nappiin. Aikataulu piti hyvin. Asennus onnistui todella ammattitaisoisesti ja nopeasti. Huolellista jälkeä ja paikat siistinä asennuksen jälkeen.” Tiivistää Hanna kotinsa remontin kulkua.

Oviremontti Tampere, Parvekkeen ovi
Kaikki meni nappiin. Aikataulut piti hyvin ja asennus ammattitaitoista ja nopeaa. Paikat siistinä asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä meihin

...

Yhteystiedot

Sähköposti :

Puhelinnumero :

Y-tunnus :

2847124-2

Arvonta suoritetaan joka vuosi 31.12. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kodin Laatusaneeraus Oy - Laadukkaat ikkunoiden, ovien ja nosto-ovien saneeraustyöt

Yhteistyössä: OP kuluttajarahoitus, Piklas Oy ja Lametek Nosto-ovet